VACATURE |ย 32-40 UUR

Ruimte om te groeien
als Adviseur Beheer

Dat elke boom en projectlocatie anders is, daar weet jij alles van. Daarom neem je aan het begin van de dag het project door met je collega's, bespreek je de voortgang en ontwikkelingen met de klant en eindig je de dag buiten met je voeten in de aarde voor een veldbezoek. Zo houd jij de controle en ben je het aanspreekpunt voor onze klanten. Klinkt dit als iets voor jou?

Lees verder

De combinatie van binnen en buiten maakt dit werk zo afwisselend. Precies de stap die ik zocht om mijn plek in het vakgebied te hervinden.

Wouter
Adviseur Beheer

Wat doet een Adviseur Beheer?

Vandaag staat er een uitdagend project op de planning. De gemeente heeft een BVO-inspectie laten uitvoeren bij 10.000 bomen. Uit deze inspectiegegevens moet een werkpakket voor de aannemer worden samengesteld.

In een door jou georganiseerde besluitvormingssessie leg je de keuzes voor aan de opdrachtgever, aan de hand van de GIS-kaart neem je de opdrachtgever mee door zijn gebied en schets je de keuzemogelijkheden en de consequenties hiervan. Je maakt samen praktische beslissingen. Je wijzigt de planning en maakt afspraken over de inzet van aannemers en de eigen dienst. Na deze sessie rijd je samen met de boombeheerder nog langs twee uitzonderlijke situaties. Voor het benodigde aanvullend onderzoek mag je een offerte uitbrengen.

Onderweg naar de snoeiploeg bij een volgende klant schakel je met je collegaโ€™s op kantoor en zorg je ervoor dat de besproken offerte wordt opgesteld en verstuurd. Na het toezichtmoment stap je in de auto en rijd je door naar huis. Als je thuis bent, borg je nog even de gemaakte afspraken in het projectmanagementsysteem en bedenk je dat je vanmorgen 10.000 beslissingen hebt genomen.

Wat wij bieden

Ben jij klaar voor de volgende stap?ย Bij Bomenwacht Nederland kan jij verder groeien als professional en je talent ontwikkelen binnen de branche.

๐ŸŒณ

Ruimte om te groeien

Bij Bomenwacht Nederland vind je goede opleidings- en ontwikkelmogelijkheden. Pak jouw kans om je kennis te verrijken, wij bieden je de handvatten die je nodig hebt.
๐ŸŒŸ

Veelzijdig werk

Afwisseling is de basis van ons beroep. Soms binnen, soms buiten. Adviserend of hands-on. Soms digitaal, soms met je schoenen in de aarde.
๐Ÿ˜€

Werkplezier

Bij Bomenwacht Nederland werk je in een divers team met enthousiaste en gepassioneerde collega's die de taal van het vak spreken.
๐Ÿ“Œ

Centrale locatie

Bomenwacht Nederland heeft haar hoofdkantoor midden in Nederland in het groene Linschoten. Thuiswerken is uiteraard ook mogelijk.
๐Ÿฆบ

Training on the job

Je bent nooit uitgeleerd. Onze collega's staan klaar om je in het veld kennis te laten maken met onze werkmethoden.
๐Ÿ†

Marktconforme beloning

Bomenwacht Nederland biedt alle medewerkers een mooi salaris en uitstekende secundaire voorwaarden.

Wat wij vragen

๐Ÿƒ

Praktijkervaring met snoeien en rooien

๐ŸŽ“

ETW-diploma

๐Ÿ’ฌ

Goede communicatieve vaardigheden

๐Ÿ™Œ

Een echte teamspeler en in staat om zelfstandig te werken

๐Ÿฆบ

Leergierigheid en een passie om je door te ontwikkelen in het bomenvak

Contact

Herken jij jezelf in deze functie? Laat het ons weten via onderstaand formulier en we nemen z.s.m. contact op voor een vrijblijvende nadere kennismaking!


Wil je jouw CV graag met ons delen? Dit kan door te mailen naar hr@bomenwacht.nl.

โ€
Bedankt!ย Uw bericht is verzonden.
Helaas! Er ging iets mis met het formulier.

Vacatures

Wil jij ook graag bij Bomenwacht Nederland werken en (door)groeien in een rol als boomprofessional? Misschien hebben wij wel een passende functie voor jou. Bekijk onze vacatures of neem contact met ons op voor de mogelijkheden.