VACATURE |Β 32 - 40 UUR

Ruimte om te groeien
als Adviseur Beleid

Jij bent helemaal thuis in de Omgevingswet en jouw ambitie ligt bij de implementatie hiervan. Uitdagingen ga je graag aan, duurzaamheid is jou niet onbekend en je haalt energie uit het schrijven van beleidsstukken.
Klinkt bekend?

Lees verder

Beleid is maatwerk en mensenwerk
en dat maakt het zo mooi!

Jouw werkzaamheden

Je tilt onze dienstverlening naar een hoger niveau en bent verantwoordelijk voor het beleidsmatig adviseren van onze opdrachtgevers. Jouw gemiddelde werkweek varieert van het uitwerken van (bomen)beleid tot het begeleiden van een opdrachtgever in een interactieve werksessie. Met jouw uitgebreide kennis en ervaring kom je eenvoudig tot de kern van een vraagstuk en ben je een volwaardige en strategische sparringpartner voor onze opdrachtgevers. Je houdt van een gevarieerd en goed gevuld werkpakket en vindt het een uitdaging om onze opdrachtgevers optimaal van dienst te zijn met innovatieve en praktische oplossingen voor een veelheid aan vraagstukken.

Wat wij bieden

Ben jij klaar voor de volgende stap?Β Bij Bomenwacht Nederland kan jij verder groeien als professional en je talent ontwikkelen binnen de branche.

🌳

Ruimte om te groeien

Bij Bomenwacht Nederland vind je goede opleidings- en ontwikkelmogelijkheden. Pak jouw kans om je kennis te verrijken, wij bieden je de handvatten die je nodig hebt.
🌟

Uitdagend werk

Je werkt met leuke klanten in een uitdagend en veelzijdig werkveld.
πŸ˜€

Werkplezier

Bij Bomenwacht Nederland werk je in een divers team met enthousiaste en gepassioneerde collega's die de taal van het vak spreken.
πŸ“Œ

Centrale locatie

Bomenwacht Nederland heeft haar hoofdkantoor midden in Nederland in het groene Linschoten. Thuiswerken is uiteraard ook mogelijk.
πŸ†

Marktconforme beloning

Bomenwacht Nederland biedt alle medewerkers een mooi salaris en uitstekende secundaire voorwaarden.

Wat wij vragen

πŸŽ“

Een afgeronde, relevante opleiding op hbo-/wo niveau.

πŸ“š

Minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie.

πŸ™Œ

Een resultaatgerichte teamspeler, jij weet samen met je collega’s een succes te maken van elk project.

🧠

Overzicht kunnen bewaren en een oplossingsgericht- en analytisch denkvermogen.

πŸ‘Œ

Een nauwkeurige, verantwoordelijke en zelfstandige collega.

Contact

Herken jij jezelf in deze functie? Laat het ons weten via onderstaand formulier en we nemen z.s.m. contact op voor een vrijblijvende nadere kennismaking!


Wil je jouw CV graag met ons delen? Dit kan door te mailen naar hr@bomenwacht.nl.

‍
Bedankt!Β Uw bericht is verzonden.
Helaas! Er ging iets mis met het formulier.

Vacatures

Wil jij ook graag bij Bomenwacht Nederland werken en (door)groeien in een rol als boomprofessional? Misschien hebben wij wel een passende functie voor jou. Bekijk onze vacatures of neem contact met ons op voor de mogelijkheden.