VACATURE | 32-40 UUR

Ruimte om te groeien
als Adviseur Bomen

Weer of geen weer, jij bent, waar dan ook in Nederland bomen aan het onderzoeken. Je presenteert jouw bevindingen en adviezen op een overzichtelijke en heldere manier aan onze opdrachtgevers. Je helpt hen graag verder met welk bomenvraagstuk dan ook. Herken jij je in deze uitdaging?

Lees verder

Als Adviseur Bomen word ik nog regelmatig verrast door de diversiteit van boom-gerelateerde vraagstukken waarmee ik dagelijks te maken krijg.

Wat doet een Adviseur Bomen?

Vandaag staat er een uitdagend project op de planning. De gemeente gaat haar riolering vernieuwen en er moet een onderzoek uitgevoerd worden, zodat een besluit genomen kan worden over de 100 bomen die in de nabijheid van de riolering staan.  

Vandaag ga je het veld in om de betreffende bomen te bekijken. Je hebt gisteren al contact gehad met de opdrachtgever en de laatste details doorgenomen. Extra opletten bij de laatste 10 bomen want deze zijn sterk beeldbepalend en de omwonenden zijn hier zeer bij betrokken. Je legt je bevindingen vast in het veldwerkbestand, bij één boom twijfel je. Je belt even met een collega en komt tot een juiste waarneming. Je rondt de dag af en morgen ga je het rapport uitwerken.

Wanneer het project is afgerond, kijk je samen met je collega’s terug naar het verloop van het project. Je bespreekt de leerpunten en ziet kansen om je volgende project nog gerichter en efficiënter uit te kunnen voeren.

Wat wij bieden

Ben jij klaar voor de volgende stap? Bij Bomenwacht Nederland kan jij verder groeien als professional en je talent ontwikkelen binnen de branche.

🌳

Ruimte om te groeien

Bij Bomenwacht Nederland vind je goede opleidings- en ontwikkelmogelijkheden. Pak jouw kans om je kennis te verrijken, wij bieden je de handvatten die je nodig hebt.
🌟

Veelzijdig werk

Afwisseling is de basis van ons beroep. Soms binnen, soms buiten. Adviserend of hands-on. Soms digitaal, soms met de laarzen in de modder.
😀

Werkplezier

Bij Bomenwacht Nederland werk je in een divers team met enthousiaste en gepassioneerde collega's die de taal van het vak spreken.
📌

Centrale locatie

Bomenwacht Nederland heeft haar hoofdkantoor midden in Nederland in het groene Linschoten. Thuiswerken is uiteraard ook mogelijk.
🦺

Training on the job

Je bent nooit uitgeleerd. Onze collega's staan klaar om je in het veld kennis te laten maken met onze werkmethoden.
🏆

Marktconforme beloning

Bomenwacht Nederland biedt alle medewerkers een mooi salaris en uitstekende secundaire voorwaarden.

Wat wij vragen

🍃

Praktische ervaring met het uitvoeren van boominventarisaties en / of boomtechnisch onderzoek.

🎓

ETW-diploma

💬

Goede communicatieve vaardigheden

🙌

Een echte teamspeler en in staat zelfstandig te werken

🦺

Leergierigheid en een passie om je door te ontwikkelen in het bomenvak

Contact

Herken jij jezelf in deze functie? Laat het ons weten via onderstaand formulier en we nemen z.s.m. contact op voor een vrijblijvende nadere kennismaking!


Wil je jouw CV graag met ons delen? Dit kan door te mailen naar hr@bomenwacht.nl.

Bedankt! Uw bericht is verzonden.
Helaas! Er ging iets mis met het formulier.

Vacatures

Wil jij ook graag bij Bomenwacht Nederland werken en (door)groeien in een rol als boomprofessional? Misschien hebben wij wel een passende functie voor jou. Bekijk onze vacatures of neem contact met ons op voor de mogelijkheden.